Trapézlemezek

Blachy trapezowe to produkt bardzo uniwersalny. Znajduje zastosowanie jako pokrycia dachowe oraz elewacyjne, począwszy od najmniejszych powierzchni jak garaże czy wiaty po duże powierzchnie hal magazynowych, produkcyjnych jak również obiektów handlowych. Uniwersalność jest wspomagana możliwością wyboru spośród kilku wysokości profili trapezowych, różnych grubości oraz szerokiej gamy kolorystycznej.

Típusok

Információk

A T-8 profilt főleg falburkolásra és ereszalj szegésére ajánljuk. Jellemzően a tartása kevésbé merev, emiatt az ajánlott maximális gyártási hosszúsága 5m.


A T-14-es trapéz egyaránt használható falak burkolására és tetők fedésére. Minimális az eltérés a hasznos és a teljes szélesség között. A vízvető tökéletes vízelvezetést és vízzárást biztosít a lemezek illesztésénél. Az ajánlott maximális gyártási hosszúság 8m.


A T-18 univerzális profil, alkalmas tetők fedésére és falak burkolására. Minimális az eltérés a hasznos és a teljes szélesség között. A vízvető tökéletes vízelvezetést és vízzárást biztosít a lemezek illesztésénél. Az ajánlott maximális gyártási hosszúság 8m.


A T-35-ös profilokat főleg ipari létesítményekhez, csarnokokhoz ajánlott, nem túl nagy a tetők dőlésszöge. Használhatóak plafon helyett és bentmaradó zsaluzatként is. Konstrukciójukből adódóan nem igényelnek sűrű alátámasztást, mint az alacsonyabb profilok. A plusz bordák még merevebbé és erősebbé teszik a kunstrukcióját és esztétikusabb kinézetet biztosítanak.


A T-55-ös profilokat főleg ipari létesítményekhez, csarnokokhoz ajánlott, nem túl nagy a tetők dőlésszöge. Használhatóak plafon helyett és bentmaradó zsaluzatként is. Konstrukciójukből adódóan nem igényelnek sűrű alátámasztást, mint az alacsonyabb profilok. A plusz bordák még merevebbé és erősebbé teszik a kunstrukcióját és esztétikusabb kinézetet biztosítanak.