Kiegészítők

Típusok

További információk

A legmagasabb minőségű kivitelezés, könnyű és biztonságos kezelhetőség valamint az újító megoldások teszik lehetőcé a megfelelő FAKRO tetőablak kiválasztását bármilyen típusú helyiségekbe. Az ablakok a legjobb alapanyagokból készülnek a legmodernebb technológiák alkalmazásával, ami garantálja a tartósságot, biztonságot, funkcionalitást és a kiváló termoizolációs paramétereket. A tetőablakok kínálata kiegészül a rolókkal, árnyékolókkal bevilágítókkal, tető kibúvókkal, padlás feljárókkal és elektromos távnyitókkal.


A BRYZA a piacon megtalálható legújabb ereszcsatorna rendszer, amit 2004 év elején vezettek be a piacra. A mérnöki tudás, a modern technológia valamint a több éves tapasztalaton alapuló legmagasabb minőségű komponensek együttes eredménye a tökéletes termék és márka mely magas minőséget hozott ebbe a szegmensbe.


Az ASSA ereszcsatorna rendszer egy koplett vízelvezetési szisztéma a tetők vízelvezetésére mind az új építésű, mind a felújított tetők részére.

A piacon megtalálható legmélyebb festett csatorna rendszer. Pattintós tömített rendszer, nem igényel hegesztést, szegecselést, ami nagyban megkönnyíti a szerelését. A csatornák 3m és 4m hosszban elérhetők. A lefolyó csövek 1m, 3m és 4m hosszban kaphatók. Tükéletesen alkalmazhatóak családi házak és ipari létesítmények vízelvezetésére is.


A szövetes páraáteresztő tetőfóliák (membránok) tökéletesen elvezetik a lemezen lecsapódó vízpárát, mivel összetételüknek köszönhetően nem engedik át a vizet, viszont tökéletesen áteresztik a párát. Ennek köszönhetően egyrészt a tető alá bekerülő víz nem áztatja el a szarufákat és a szigetelést mivel a fólia tökéletesen kivezeti azt a tetősík alól. Másrészt a pára szabadon kipárolog a szabadba a fólián keresztül. Ajánlatunkban megtalálhatóak a Marma és a Corotop gyártók termékei.


Hatlapfejű csavarok. Olyan tartozékok, amelyeknek kimondottan magas követelményeknek kell megfelelniük, ugyanis szerves részét képezik a tetőfedéseknek. Olyan beszállítókkal dolgozunk, akik tanusítványokkal garantálják a termékeik magas minőségét. Ami a hatlapfejű csavarokat illeti nagyon fontos a:  korrózió elleni védelem megfelelő cinkbevonat segítségével valamint az EPDM tömítés minősége, ami a becsavarás után, megfelelő vízzárást biztosítva, saját magát vulkanizálja rá az anyagra. Ajánlatunkban megtalálhatóak a ESSVE, INFO-GLOBAL, GUNNEBO horganyzott és színazonos csavarjai mind a fa mind a fém felületekhez


Az univerzális és profilozott tömítések speciális és rendkívül tartós polietilén és poliuretan habból készülnek. A gerincelemek, a vápák és az eresz szegélyek alatt használva őket megakadályozhatjuk a víz, a hó és már egyéb nemkívánatos elemek bekerülését a tetősík alá, megtartva közben a levegő megfelelő keringését