Cégünkről


Ismerje meg a Blachdom Plus céget

A BLACHDOM PLUS céget 2001-ben alapították. Tevékenységét lemeztetők és homlokzati burkolók, ereszcsatorna rendszerek, tetőablakok, tetőfóliák és egyéb tetőfedő kiegészítők forgalmazásával kezdte. Az ezen a területen szerzett tapasztalatok, valamint a folyamatos fejlődési vágy elősegítették a döntést a termékek saját gyártásának megkezdéséről. A teljesen az alapoktól épített modern gyártóüzem 2006 óta működik Rybarzowicében, Bielsko-Biała mellett, melyben jelenleg 6 fajta cserepeslemez, klikkes tetőpanel valamint 5 fajta trapézlemez profil gyártása folyik. A géppark kiegészül azokkal a gépekkel, melyek a síklemezek táblákra és szalagokra vágását végzik. Mindezek mellett megtalálhatók a bádogos kiegészítők és élhajlított elemek gyártására alkalmas gépek is.

2008 óta termékeink egy részét párhuzamosan Wrocławban, a 2.sz. üzemünkben is gyártjuk.

2012-ben megalapítottuk a szlovák cégünket, 2015-ben megkezdte műküdését a Blachdom Plus s.r.o. Csehországban, 2016-ban pedig üzletkötőink megkezdték tevékenységünket a magyar piacon.

Tevékenységünket a legújabb generációjú gépeket felsorakoztató gépparkunkra alapozzuk, melyeket folyamatosan modernizálunk alkalmazkodva a kötelező piaci trendekhez.

A vezető alapanyaggyártókkal való közvetlen együttműködés lehetővé teszi számunkra a legmagasabb minőségű alapanyagokhoz való hozzáférést. Cégünk saját értékesítési hálózattal rendelkezik Lengyelországban, mely 18 saját értékesítési pontból és az üzletkötőink által támogatott viszonteladók széles köréből áll.

0
éve a piacon

Cégünk 2001-ben alakult. Nagy tapasztalatunknak köszönhetően készíthetjük el az Önök számára a legjobb termékeket.


Munka helye

Elhelyezkedés


A sportolók aktív támogatói vagyunk. Versenyzőinkről a Facebook oldalunkon olvashatnak!